Arctic Rides Oy on talvikäyttöön tarkoitettuja kevytkulkuvälineitä kehittävä yritys, joka on perustettu ja jota on kehitetty Laatikainen Enterprisesin sateenvarjon alla vuoden 2020 syksystä.
Yrityksen ensimmäinen tuote on Skick -turvallinen monipuoliset kuljetukset  ympärivuotisesti mahdollistava patentoitu kotimainen sähköajoneuvo.

Tuotteen potentiaalinen markkina on valtava. Globaalin sähköpotkulautamarkkinan kooksi arvioitiin vuonna 2021 21 miljardia USD ja markkinan liikevaihdon ennakoidaan ylittävän 50 miljardia vuoteen 2030 mennessä vuotuisen kasvun ollessa 11,2%.

Maailman väestöstä lähes 30% asuu alueilla, joissa on ainakin osan vuodesta aidot talviolosuhteet

Talvisiin olosuhteisiin ei ole ollut tarjolla yksinkertaista  kevyttä sähköajoneuvoa. Suoraa kilpailua ei siis käytännössä yhtiön tuotteelle ole ja markkinan koko on vähintäänkin houkutteleva.

Nykyiset kevyet sähköajoneuvot ovat etupäässä suunnattu vapaa-ajan-/yksityiskäyttöön ja ammattimarkkina on vasta avautumassa. Ammattikäytössä kuorman kuljetus, ajamisen helppous ja turvallisuus ovat keskeisiä asioita ja Skickin vahvuuksia.