Perustin Valtavalo Oy:n yhdessä kahden aktiivisen yhtiökumppanin ja kahden sijoittajaksi lähteneen tutun kanssa vuonna 2008. Olin pitkään yrityksen ainoa työntekijä ja liiketoiminta lähtikin klassisesti autotallista liikenteeseen. Toimin Valtavalon toimitusjohtajana aina vuoden 2020 loppuun saakka, jolloin jäin pois operatiivisesta toiminnasta. Yritys oli kasvanut tuohon mennessä pientä tuontiliiketoimintaa harjoittavasta yrityksestä 4 miljoonan liikevaihtoa takovaksi merkittäväksi vientiyritykseksi. Toimme tuotannon 2010-2012 Kiinasta Suomeen ja käynnistimme täysin uudenlaisen roboteilla tehtävän tuotantolaitoksen Kajaanissa.

Työssäni Valtavalolla panostin erityisesti viestintään, eli käytännössä myyntiin ja markkinointiin. Olin kädet savessa tekemässä useita markkinointiin liittyviä materiaaleja ja koin olevani parhaiten yritykselle hyödyksi viestimällä yrityksestä erilaisia välineitä hyödyntäen. Eniten nautin kuitenkin ihmisten kohtaamisista niin kasvokkain intiimeissä myyntipalavereissa kuin vaikkapa kutsuttuna key note puhujana isomman seminaariyleisön edessäkin.

Tällä hetkellä olen vielä Valtavalon suurin osakkeenomistaja ja tarjoan yritykselle konsultointipalveluitani nimikkeellä Senior Advisor.

www.valtavalo.fi